Moje malá radost
Už dlouho se ke mně čas od času dostává jedna informace. Vaječné skořápky jsou výborným zdrojem vápníku.
Když jsem se přenesla přes období to se přece nedá pozřít, překonala v čem to asi namelu, dospěla jsem k rozhodnutí já to zvládnu a chci to. A když mi to navíc ještě Andulka potvrdila rozmluvou s Vesmírem (o jejích rozmluvách někdy příště), že tohle je opravdu to, co potřebujeme, bylo už jen kousíček k tomu, abych si do nákupního lístečku napsala HMOŽDÍŘ.
Dneska jsem si ho s posvátnou úctou přivezla z města. Rozbalila, umyla, vložila do něj půlku skořápky z vařeného vejce a třela a třela a třela... Chutná to docela dobře. Ano, skřípe to mezi zubama, ale dá se to docela dobře pozřít. A je to mnohem chutnější než zelený jíl. Ten taky skřípe mezi zubama a navíc je fuj :o)
Můj krrrasavec
komentáře
Nebyly nalezeny žádné příspěvky.